One Mind на VICK – вдъхновение от живота

На 20-и април 2021 беше премиерата на новата песен на Виктория Динкова – VICK  в „Бар Петък“ в София.

Песента е  One Mind и в нея Виктория разкрива за собствената си личност и суров характер, такъв какъвто ѝ се е налагало да бъде в живота. Идеята за тази песен идва 4 години по-рано в музикалната квартира на Петър Желев под формата на музикална импровизация.

„Имах много какво да кажа и много какво да изпея, това за мен е любимият начин да изразя нещо оригинално от себе си, защото една несподелена с теб самия емоция, може да се превърне в нещо, което вечно да ти звучи оригинално“, споделя Вики.

След това в песента се включва Денис Попстоев, който създава невероятен heavy-bass аранжимент, който направо ни отнася. Режисьор на клипа е Даниела Димитрова. VICK е имала готова идея за видео, която да пасва на това, което е искала да предаде като послание, а талантливата Даниела е развила идеята по изключително интересен начин.

„Посланието на песента е много обширно и, разбира се, защото съм аз. Дълбочината е нещо, което не мога да пренебрегна в себе си, въпреки че понякога имам нужда да се науча как да бъда малко по-повърхностна, говоря за забавление. И понеже при мен забавлението винаги излиза под някаква екстремна игра в живота, ето ви “One Mind”, казва Виктория.

За нея това е песен за хората, които разбират такова детство. Тя отбелязва, че изходът от него е много сложен, най-вече в собствения ни ум, но и че всъщност ние никога не сме сами. „Говоря за това, че ние можем да бъдем всеки и всичко, че можем да изразим себе си, че можем да обичаме и да срещаме обич за това, което сме, каквито и да сме..“, добавя Виктория.

„One Mind“ е една силна песен, изпълнена с емоция и смисъл. Със сигурност ще искате да я чувате отново и отново.

„В тази песен и във видеото показвам силната емоция, с която живея живота. Комбинация от много неща – от щастие, любов, от тъга и самота, от забавление. Мечтата ми е да изразявам себе си, мечтата ми е да постигна връзка със света, такава връзка, направена само и единствено за мен. Има такава връзка. Тя ми принадлежи, тя е ваша“, казва VICK.

Ето и официалното видео на парчето One Mind

Ретро диско атмосфера с Midnight Sky на Miley Cyrus
"Нова" песен на Nirvana от изкуствен интелект

no comment

Add your comment

Your email address will not be published.