Криско и Слави Трифонов с общ хит – „Гледай как се прави“ (видео)

На 5 април Криско и Слави Трифонов пуснаха в YouTube нов клип без никакво предварително предупреждение или промотиране. Автор на музиката, текста и аранжимента на песента е Криско.

За първи път от години Слави участва като гост-изпълнител в поп-проект, съобщиха от Facing The Sun. Криско и Слави Трифонов „обединяват фенове от няколко поколения и направиха клубна песен, която обаче носи сериозно послание в дълбочината си“, твърди съобщение до медиите.

Видеото е снимано от приятел и партньор в бизнеса на Криско – режисьора Кирил Киров-Кико – и е един от най-скъпите клипове, правени някога в България. В него учестват над 20 популярни инстаграм модели и плеймейт звезди, а декорът е създаден специално за снимките, които са отнели няколко дни работа на екип от над 70 души.

„Откакто стана продуцент, Криско не спира да шокира с музикалните си ходове. Никой не очакваше такъв дует, но той се случи и вече се правят залози дали това няма да е нов рекорд по гледания в дигиталното пространство“, съобщават от пиар отдела на Криско.

Друга любопитна новини около Криско е, че до два месеца той ще обяви нов артист, който става част от лейбъла му „Адаманд“, след като там вече са Тита, Боро Първи и Димчо. Освен това музикантът е загатнал, че следващият му голям проект не е свързан с музиката, а с хранително-вкусовата промишленост, издават близки до Криско източници.

Шушана оригинал - история на песента (текст и видео)
Ицо Хазарта казва Браво!

no comment

Add your comment

Your email address will not be published.