Братя Аргирови с нова песен и клип с името „Ние“

Братя Аргирови официално се завърнаха на музикалната сцена с чисто нова песен. Тя се казва „Ние“, а премиерата ù се състоя в края на октомври.

Музикантите споделиха това с последователите си в социалните мрежи:

Ето ни, приятели! Дългоочакваният ни нов клип! ТВ премиерата беше днес в „Преди обед“ по bTV. Гледайте ни и всяка следваща сутрин тази седмица. Коментатори сме :). Но най-напред вижте видеото. „НИЕ“ ви гарантираме забавление!

Отзивите на феновете не закъсняха и както често се случва, те са на двата полюса. „Не знам защо но тази песен много ми харесва!“, „Свежа песен много ме кефи“, казват част от последователите на братята в YouTube, а други далеч не са толкова ласкави: „… защо се излагате по тоя начин на дърти години… а тоя шушлек Криско кво прай там?!…“, „Песен, противоречива на всичко. Първо, на вече възрастните братя не им приляга да опипват модели на 3 пъти по-малка възраст. Второ, клипът изобщо не отговаря на песента. Но кой съм аз да коментирам, все пак това изглежда се харесва на аудиторията“.

Песента е продуцирата от самите братя Аргирови и е реализирана чрез лейбъла „Facing The Sun“. Музиката е на Искрен Тончев – Искрата, а текстът – на Спиро Ибсен. Клипът е режисиран от Георги Марков.

Вижте видеото на песента „Ние“:

Ицо Хазарта казва Браво!
По един или друг начин - No More Many More

no comment

Add your comment

Your email address will not be published.