Микс от класическа музика

В следващото видео може да видите майсторски направен микс от известни класически произведения. Използвани са 57 известни класически произведения на 33-ма световно известни композитора. На места звучат едновременно 4 различни мелодии, умело съчетани в хармония. В резултат на това се получава почти ново произведение, което звучи изключително разнообразно заради бързо променящият се стил и ритъм. Продължителността на клипа е малко над 6 минути. За по-интересно във видеото се показват петолиния. На тях вместо ноти се показват глави с образите на композиторите, като при започване на нова мелодия се изписва името на съответния композитор.

Авторът на видеото и на смесването на музиката е Grant Woolard. Със сигурност ще разпознаете много от откъсите на музикалните произведения. Музиката звучи едновременно познато и различно. Вероятно затова се харесва на много хора и предизвика голям интерес в Youtube.

Колко композитора не успяхте да разпознаете? Моля оставете коментар под публикацията.

Друго видео, което може да ви се стори интересно е едно изпълнение на същия автор, който свири на електрическо пиано, като натиска клавишите не с пръсти, а с различни комерсиални предмети. Това видео няма особена художествена стойност, но отново е оригинално и звучи интересно.

Харесва ли ви това видео?  Моля оставете коментар под публикацията.

Вики от „Мастило” очаква момиченце през май
Текст на песничка на Jumbo Express 2017

no comment

Add your comment

Your email address will not be published.