Вики от „Мастило” очаква момиченце през май

61149071

Чаровната Вики от „Мастило” е по-красива от всякога и очаква първото си дете. В телевизионно интервю младата изпълнителка сподели, че терминът е определен за 3 май. Бебето ще бъде кръстено на майката на Вики и ще носи красивото име Маргарита.
3 май е рождената дата на самата Вики, но тя не би искала да ражда точно тогава, защото предпочита детето й да има своя дата и свой път в живота.
Мъжът до Вики се казва Петър и вече е предложил брак на гласовитата красавица. Това се е случило през лятото, в изключително романтична обстановка, докато са почивали на остров Капри.
В този съдбовен момент Вики е поискала време, за да си помисли, преди да даде своя отговор. Днес тя живее със своя приятел и очаква отново да бъде попитана дали иска да стане негова съпруга. Отговорът вероятно ще бъде „ да”.
Бъдещият татко е с 8 г. по-голям от Вики и тя самата го определя като лошо момче, но и интелигентен мъж, който знае какво иска от живота си.
Любовта им не е била от пръв поглед, а се е случила постепенно. Бъдещата майка вече знае, че това е мъжът с когото ще бъде щастлива и с когото иска да изгради семейство.

Viki-Mastilo
Бебето е изненада, но е дългоочаквано и много желано. Цели 2 месеца са били нужни на Вики, за да осъзнае какво се случва с нея.
След лични загуби и трагедии в семейството, Вики изживява може би най-хубавите и вълнуващи емоции в живота си. Прямата и изключително естествена певица продължава да работи и е изцяло отдадена на любимата си музика.
Именно изкуството, литературата и музиката са заниманията, които Вики обича най-много. Тя твърди, че музиката е лекарството на нейната душа.
Със сигурност в живота на 36 годишната Виктория Терзийска ще настъпят големи промени и поне за известно време концертите ще останат на заден план. За чаровницата това не е от значение, защото споделя, че едва сега мечтите й са започнали да се сбъдват.

Първи сингъл на Rock Unknown Persons
Микс от класическа музика

no comment

Add your comment

Your email address will not be published.